tiistai 29. lokakuuta 2013

Starlien kuulumisia

Syyskauden aikana olemme saaneet Starlit-porukkaamme useita uusia voimistelijoita lisää. Uudet tytöt ovat päässeet hyvin porukkaan mukaan ja he treenaavat tällä hetkellä motivoituneesti eri Starlit-joukkueissa. Sekä Starlit että valmentajat ovat innoissaan uusista joukkuekavereista!
 


Treenivälineistöön lisättiin tällä kaudella tasapainotyynyt ja tytöt keksivätkin tyynyille jo aivan uuden käyttötarkoituksen:D

 


Glown kuulumisia

Treeneissä harjoittelemme tällä hetkellä lähinnä ohjelmaa, mutta myös ominaisuuksien kehittämiseen on satsattu tällä kaudella. Tilasimme täksi kaudeksi uudet pallot, mutta ne ovat jostain syystä edelleen matkalla Turkuun. Onneksi saimme lainaamalla muilta Starlit-joukkueiden tytöiltä kasaan tarpeeksi samanlaisia vihreitä palloja seurankatselmusta ja Cailap Cupia varten.
 

Shinen kuulumisia

Tällä kaudella kisat jäävät väliin, sillä keskitymme ominaisuuksien ja vaikeusosien harjoitteluun sekä vammojen paranteluun. Treeneissä ollaankin ahkerasti pyöritty pystypirroja ja harjoiteltu muun muassa illusioita ja kellistystä. Olemme keksineet itse joulunäytöstä ja muita esiintymisiä varten tanssin, jota kertaamme välillä treeneissä.Valmentajat ovat auttaneet meitä kuvioissa.
 
Monella Shine-tytöllä on ollut lähiaikoina syntämäpäivät ja niitä ollaan vietetty yhdessä keilaamalla, minigolfaamalla, yökyläilemällä ja herkuttelemalla.
 
 

 Flow

Myös Flow-joukkue jättää kilpailut tällä kaudella väliin. Kisojen  ja ohjelman sijaan keskitytään perusvoimistelutaitojen syventämiseen sekä ominaisuuksien harjoitteluun.
 

Vaihtotreenit

Viime viikolla pidettiin vaihtotreenien viikko eli jokainen Turun Urheiluliiton oukkuevimistelujoukkue vieraili jonkin toisen joukkueen harjoituksissa tai sai vieraakseen toisen joukkueen. Starlit Shinen harjoitusissa vieraili Zeolit Orion ja Starlit Glown Zeolit Eridan. Stalit Flow vieraili Nefrit Ixian treeneissä. Alla kuvia vaihtotreeneistä.
 
 
 











Starlit Shine ja Zeolit Orion treenin päättyessä

Starlit Glow ja Zeolit Eridan treenin päättyessä

Kiitos vaihtotreeneihin kanssamme osallistuneille, hauskaa ja tehokasti oli!:)

Ei kommentteja: