keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Cailap Cup 2013

Lauantaina 26.10 oli vuorossa tämän kauden ensimmäiset kisat, Cailap Cup. Starlit-joukkueista kisoihin osallistui ainoastaan Starlit Glow. Kokoonnuimme jo 6.45 hallin ovien taakse. Tytöt heittivät tavaransa valmentajien autoihin ja lähtivät vartin lenkille Kupittaan puistoon. Valmentajat istahtivat lämpimään autoon odottelemaan tyttöjä lenkiltä ja hallin ovien avautumista. Seitsemältä piristyneet tytöt palasivat lenkiltä ja pääsimme sisätiloihin jatkamaan lämppää. Lämppä alkoi hyvin hermostuneesti ja epävarmasti. Ohjelmaa kerrattaessa pallot sinkoilivat sinne ja tänne ja tahditkin olivat hieman hukassa. Tyttöjen hieman rauhoituttua pääsimme tekemään virallisen harjoituksen 8.09. Harkka oli epätarkka ja virheitä sattui aika runsaasti. Sen jälkeen katsoimme harkkasuorituksen videolta ja tytöt kävivät omat virheensä läpi. 


Loppuverkan jälkeen laitettiin hiukset ja meikit kuntoon ja syötiin välipala.

10.40 aloitimme kisalämpän. Kisasuorituksemme oli jo numerolla 4 ja meillä olikin runsaasti tilaa lämmitellä ja harjoitella muun muassa välinevaihtoja, kun vain harvat muut joukkueet aloittivat samaan aikaan kanssamme kisalämpän. Kisalämppä sujui aamua huomattavasti varmemmin ja rennommin. Turha hermostus ja jännitys oli jätetty harkkamatolle.

Glow venyttelemässä



Glow asteli matolle neljäntenä muiden Starlit-joukkueiden kannustaessa yleisössä. Suorituksen alkuosa sujui melko hyvin ja siihen olimmekin tyytyväisiä. Loppua kohden virheet ja epätarkkuus lisääntyivät. Kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä kategoriaan 3, mutta paljon jäi toki vielä parannettavaa.

Ennen syömään lähtöä otimme muutamia joukkuekuvia. Ruokailun jälkeen menimme katsomoon seuraamaan kisat loppuun ja kannustamaan muita joukkueita.





Sunnuntaina Glow pääsee jälleen kilpailumatolle TUL:n piirikisoissa Turussa:)

Ei kommentteja: