maanantai 21. lokakuuta 2013

Seurankatselmus


Tiistaina 15.10 järjestettiin perinteinen seurankatselmus Samppalinnan palloiluhallilla. Tällä kertaa mukana olivat kaikki jaostomme kilpalajit eli joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic ja cheerdance. Starlit-joukkueista mukana oli ainoastaan Starlit Glow, sillä Shine ja Flow eivät kilpaile syyskaudella 2013.

Kokoonnuimme Samppikseen klo 16.00, kenraaliharjoitusaikamme oli 16.55. Tunnelma oli hieman hermostunut ja jännittynyt, olihan edessä uuden ohjelman ensimmäinen julkinen esityskerta. Harjoitus sujui ilman suurempia virheitä. Harkan jälkeen oli hieman aikaa syödä evästä ja seurata muiden harjoituksia katsomosta käsin.


Katselmusessa kaikki joukkuevoimistelu- ja cheerdance-joukkueet saivat esiintyä kahteen kertaa. Näin joukkuevoimistelijat saivat palautetta sekä ohjelmien teknisestä että taiteellisesta arvosta. 

Glown ensimmäinen esityskerta sujui aika jännittyneesti ja liikkeet ja ilmentäminen jäivät hyvin pieniksi. Toisella kertaa tytöt olivat hieman vapautuneempia ja uskalsivat tehdä suuremmin. Irtosi tytöiltä jo muutama hymykin, pallot tosin  karkailivat useaan kertaan. Suurin ongelma tällä kaudella onkin ollut saada pallot pysymään käsissä sekä saada pallonliikkeet yhdistettyä muuhun  tekemiseen ilman, että tekeminen kärsii. 


Glown loppuasento

Glow sai tuomareilta hyvää palautetta ja ohjelman rakennetta kehuttiin kovin. Kritiikkiä saivat osakseen liikkuvusliikkeet ja muutamiin osiin kaivattiin lisää pallonliikettä. Seuraavissa ohjelmaharkoissa lisättiinkin etutasapainoon ja matkalaukkuun pallonliikkeettä. 

Katselmuksen päätyttyä kokoontuivat kaikki jaostomme voimistelijat yhteiskuvaan.


Ei kommentteja: