tiistai 9. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen treenit ja Aluekilpailut

Pääsiäisenä oli vuorossa pidennettyjä treenejä kaikille Starlit-joukkueille. Shinen ohjelma uusittiin lähes täysin. Muutoksia tuli kuitenkin lähinnä sarjojen paikkoihin ohjelmassa, mutta teimme myös joitakin helpotuksia. Tytöt oppivat "uuden" ohjelmansa onneksi nopeasti. Myös Glow- ja Flow-joukkueiden ohjelmia muokattiin ja tarkennettiin jonkin verran ensimmäisistä kisoista saatujen palautteiden pohjalta.

 

 
Glown evästauko
Mielikuvaharjoitus Shinen tyylillä



Ennen Aluekisoja keskityttiin paljon kaikkien joukkueiden kanssa eläytymiseen, sillä se on ollut koko alkukauden todella vaisua. Luvassa olikin siis paljon eläytymisharjoituksia musiikilla.
 
 
 
Aluekisa aamuna kokoonnuimme Kupittaan urheiluhallille kahdeksaksi ja laitoimme heti aamulla kaikkien hiukset kuntoon. Hiustenlaiton lomassa ehtivät Glow- ja Shine-joukkueet tekemään matolla yhdet kokonaiset musiikilla. Nutturoiden laiton jälkeen teimme nopean yhteisen lämpän, jonka jälkeen jokaisella Starlit-joukkueilla oli reilun minuutin pituinen virallinen harjoitus matolla. Nopealla tempolla kävimme kaikkien ohjelmien "ongelma kuviot" läpi.
 
 
Virallisten harjoitusten jälkeen oli meikkien vuoro. Ensimmäisenä meikit tehtailtiin Glow-joukkueelle, sillä heidän piti aloittaa lämmittely kisasuoritusta varten jo ennen alkumarssia. Alkumarssiin mennessä myös muut joukkueet olivat kuta kuinkin valmiita, Shinen meikkejä vielä viimeisteltiin myöhemmin.
 
Glown suoritus oli perusvarma. Jonkin verran tasapainovirheitä vielä tuli ja eriaikaisuutta oli erityisesti ohjelman loppupuolella. Ilmaisu oli aika vaisua, vaikka olimme siihen koittaneet panostaa. Toivottavasti Liedossa näkyy rohkeampaa eläytymistä! Meidät kuulutettiin kategoriaan 2, ja olimme siihen hyvin tyytyväisiä.
 
 

 

 Seuraavana Starleista suoritusvuorossa oli Flow-joukkue. Flow kuulutettiin kategoriaan C. Sekä joukkue että válmentajat olivat tyytyväisiä siihen, että kategoria nousi.

Viimeisimpänä Starlit-joukkueista suoritusvuorossa oli Shine. Kaikista muutoksista huolimatta ohjelma sujui melko hyvin. Kuviot tosin olivat muutamaa lukuunottamatta epäselviä. Pisteitä saimme TV 5,05 AV 2,65 EXE 7,25 YHT 14,95. Olimme todella tyytyväisiä pisteiden nousuun ja ylsimmekin kolmannelle sijalle! Onnea kaksoisvoittoon yltäneille Turun Pyrkivän SikSakille sekä SikSak -99:lle!


12-14-vuotiaiden aluemitalistit
 
Sunnuntaiaamuna kokoonnuimme neljän Starlit-tytön kanssa jälleen Kupittaan hallille. Tällä kertaa vuorossa oli Voimistelu asema ja rytmisen yksilösuoritukset. Kaikki tytöt suoriutuivat hienosti rytmisen ohjelmastaan. Oman suorituksensa jälkeen tytöt suuntasivat vielä Jumppalaan joukkueidensa harjoituksiin.
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva päivitys:-).Saisitteko kuvia vähän isommaksi?

Anonyymi kirjoitti...

joo kuvat isoiks samal taval ku teil ennenki oli ni on kivempi lukea!!:)