maanantai 25. maaliskuuta 2013

Alpen Cup

Matkasimme lauantaina Starlit Shine -joukkueen kanssa Vantaan Voimisteluseuran järjestämään Alpen Cupiin. Kohti Energia Areenaa lähdimme jo kello 6.00 tuomiokirkolta. Samassa bussissa kanssamme matkustivat Xonox ja Lahjan Tyttöjen Rosat. Myös kaksi tyttöä Starlit Glow-joukkueesta lähti mukaamme seuraamaan kilpailuja.

Halliin päästyämme ja pukuhuoneen löydettyämme aloitimme lämpän. Aamuharjoitus meni todella vaisusti ja varovaisesti. Harjoitukseen mahtui myös jonkin verran virheitä, joiden korjaamiseen käytimmekin runsaasti aikaa harjoituksen jälkeen. Sen jälkeen laitoimme hiukset ja meikit kuntoon ja kävimme syömässä.

Kisasimme vasta numerolla 79, joten meillä oli runsaasti aikaa seurata kilpailuja sekä ottaa joukkuekuvia.





Joukkuekuvien jälkeen tytöt kävivät lyhyellä happihyppelyllä ulkona ja sen jälkeen alettiinkin lämmittelemään kisasuoritusta varten. Käytyämme koko ohjelman yhdessä läpi ja harjoiteltuamme osia ehdimme tekemään vielä muutaman mielikuva- ja ilmeharjoituksen musiikilla. Sitten olikin jo aika kävellä alkuasentoon.


Suoritus oli melko yhtäaikainen ja paljon rohkeampi kuin aikaisemmin, tosin muutamia henkilökohtaisia virheitä vielä tuli. Pisteiksemme kuulutettiin TV 5,15 AV 2,20 EXE 5,90 YHT. 13,25. Olimme tyytyväisiä siihen, että tekniset pisteemme vihdoin nousivat, mutta muuten emme olleet edelleenkään tyytyväisiä pisteisiimme. Valmentajat kävivätkin kysymässä kilpailujen päätyttyä tuomareilta syitä pisteisiin ja sunnuntain harjoituksissa olikin luvassa paljon muutoksia ohjelmaan. Sarjat pysyivät lähes samanlaisina, mutta niiden järjestystä muokattiin rajusti, sekä osa liikkeistä vaihdettiin kokonaan. Onneksi pääsiäisenä on luvassa paljon pitkiä treenejä kaikille Starlit-joukkueille, niin ehdimme hyvin opettelemaan uutta sekä hiomaan vanhaa!:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut pronssimitalista! Mahtava parannus pisteisiin. Päivitystä odotellaan jo malttamattomasti.

Jonna kirjoitti...

Kiitos onnittelusta! Shinen pisteet tosiaan nousivat ihan mukavasti. Myös Glow ja Flow nostivat kategorioitaan todella hienosti:)