maanantai 15. huhtikuuta 2013

TUL Varsinais-Suomen piirin kilpailut

TUL V-S piirin kilpailut järjestettiin lauantaina 13.4 Lietohallissa. Kokoonnuimme koko Starlit-poppoon kanssa halliin kahdeksalta ja vietyämme tavarat pukkariin aloimme heti lämmittelemään virallisia harjoituksia varten. Alkuun lämmittelimme kaikki yhdessä, mutta jakaannuimme joukkueittain käymään ohjelmia läpi. Harjoituksissa nähtiin hieman epävarmoja suorituksia ja varsinkin Glown kuviot olivat hyvin epätarkkoja. Harjoitusten jälkeen suoritukset katsottiin videolta ja tytöt tekivät omat virheensä pois.
 
Loppuverryttelyn jälkeen aloitettiin hiusten-ja meikkienlaitto sekä syötiin lounas.
 
Meikkien kuivumista odottamassa.

Kisakampaus kuntoon

Kisojen alkaessa Shine siirtyi katsomoon seuraamaan kilpailuja, Flow- ja Glow-joukkueet valmistautuivat kisasuorituksiinsa.

Ensimmäisenä Starleista kilpailuvuorossa oli Flow. Suoritus oli siisti, mutta hieman eriaikainen. Kategoriaksi kuulutettiin C, mihin sekä tytöt että valmentajat olivat suoritukseen nähden tyytyväisiä. Onneksi on vielä kolme viikkoa aikaa harjoitella ennen pääkisoja!

Seuraavaksi matolle asteli Glow. Glown suoritus oli edelliseen viikonloppuun verrattuna huomattavasti yhtäaikaisempi. Jännitys näkyi kuitenkin horjumisena tasapainoissa ja pieninä epätarkkuuksina. Eläytyminen oli myös aiempaa rohkeampaa, mutta siinä on vielä paljon parannettavaa, jotta se kantaa läpi koko ohjelman. Kategoriaksemme kuulutettiin 2.




Viimeisenä Starleista kilpailuvuorossa oli Shine. Shine suoritti ensimmäisenä tauon jälkeen, joten saimme harjoitella koko tauon ajan virallisessa lämmittelytilassa. Tuomareiden palattua paikoilleen astelivat tytöt alkuasentoon. Ohjelman alkuosa oli eriaikainen, mutta muuten suoritus oli melko yhtäaikainen. Kuvioissa sen sijaan oli tällä kertaa aika paljon epätarkkuuksia. Pisteemme nousivat jälleen kokonaispisteiden ollessa 16,05. Pisteiden noususta olimme iloisia.


Viimeinen mielikuvaharjoitus vielä ennen kisasuoritusta


Shine pisteiden kuulemisen jälkeen.


Glow- ja Flow-joukkueista napsittiin päivän aikana myös joukkuekuvia.





 

Shinen joukkuekuva Vantaalta
Onnea palkituille joukkueille!

Sunnuntain harjoituksissa analysoimme suoritukset tarkasti videolta ja sen jälkeen tytöt saivat melko omatoimisesti käydä omat virheensä sekä yhteiset joukkuevirheet läpi. Tytöt toimivat todella tehokkaasti ja saivat paljon aikaan!:) Teimme jälleen myös muutamia muutoksia ohjelmiin tuomaripalautteiden pohjalta.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia ja hyviä tuloksia :)

Anonyymi kirjoitti...

voisitteko kertoo mikä on Flown teeema?

Anonyymi kirjoitti...

Eikö se oo joku merimies? :)

Jonna kirjoitti...

Flowlla on tosiaan merimiesteemainen ohjelma tällä kaudella:)

Anonyymi kirjoitti...

Päivityksiä taas odotellaan. Tyttömestikset meni ja SM-kisat ovella. Treenipäivityksiäkin olisi kiva lukea.

Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ ON SHINEN TEEMA? JOKU MERIAIHEINEN...

Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ ON SHINEN TEEMA? JOKU MERIAIHEINEN...

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tuon ensimmäisen kuvan tytön nimi on? :)

Starlit kirjoitti...

Nyt on päivitystä jo sekä tyttömestiksistä että SM-kisoista.

Shinen teema oli tällä kaudella merenneito, joka muuttui tytöksi. Ohjelmassa tytöt pohtivat, haluavatko he olla merenneitoja vedessä vai tyttöjä kuivalla maalla.

Emme julkaise tyttöjen nimiä blogissa.

-Eve