sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Lauantain kuulumisia

Starlit Glow ja Shine esiintyivät eilen Turun Urheiluliiton 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyissä nyrkkeilyotteluissa. Samaan aikaan Starlit Sparkle kilpaili kauden viimeiset kisansa Seinäjoella, kun Glow ja Shine päättivät kautensa viikko sitten Mäntsälässä.

Sparkle lähti Seinäjoelle jo perjantaina. Yö nukuttiin koulumajoituksessa ja aamulla herättiin jo kello 6.30. Hyvin menneen harkkasuokan jälkeen syötiin aamupalaa ja laitettiin hiukset ja meikit kisakuntoon. Meillä oli paljon vapaa-aikaa ennen suoritusta, joten kävimme ulkoilemassa ja samalla ostamassa evästä kotimatkalle.

Kisasuoritus meni ihan hyvin, mutta turhat virheet jäivät aluksi vähän harmittamaan. Sijoituimme kuitenkin kategoriaan D, hienoa tytöt! :) Kuvia tulossa pian!

Glow- ja Shine-joukkueiden esiintymiset nyrkkeilykisoissa menivät hienosti, vaikka aluksi olikin pieniä ongelmia tilan ja aikataulun kanssa.




Nyrkkeilevät Starlit Shine :D







Nyt on kaikkien Starlien kisakausi kevät 2011 ohi! Mukana oli niin hienoja onnistumisia ja kuin pieniä pettymyksiä. Seuraavaksi luvassa on paljon kesätreenausta, liikkuvuuta, voimaa ja tietysti pallotekniikkaa!

Ei kommentteja: