lauantai 14. toukokuuta 2011

Mäntsälän tyttökisat + video

Terveiset Mäntsälästä! Starlit lähtivät aikaisin aamulla bussilla kohti kauden pääkisoja Xonoxien kanssa. Harkkasuoritukset olivat molemmilla joukkueilla melko hyvät, muutamia kuviovirheitä lukuun ottamatta. Erityisesti Starlit Glow tsemppasi hienosti kuvioiden kanssa, sillä kuviot jouduttiin muuttamaan yhden tytön sairastuttua.

Ensimmäisenä joukkueista suoritti Starlit Shine. Suokka oli kauden parasta tekemistä, melko yhtäaikaista ja tiukkaa. Ilmaisuun ja tarkempaan jalkatekniikkaan jäi kuitenkin vielä parantamisen varaa. Kategoriaksi kuulutettiin 2, ja siihen olimme hyvin tyytyväisiä.





Starlit Glow suoritti kisojen loppupäässä. Ohjelma meni yhtäaikaisesti ja melko tarkasti. Suuri treenauksen tarve löytyy kuitenkin jalkatekniikasta ja liikkuvuudesta, ja sitä alammekin nyt urakalla kehittämään. Glow sijoittui kategoriaan 6.





Kauden pääkisat ovat nyt kunnialla takana. Molemmat joukkueet suorittivat kauden parhaan suorituksen juuri oikeissa kisoissa. Ensi viikolla on vuorossa vapaapäiviä sekä esiintyminen. Starlit Sparkle treenaa vielä omiin pääkisoihinsa, jotka ovat ensi viikonloppuna.

  

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hyvistä suorituksista!=)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos valmentajille. Kisat olivat hienot.

t. Alina

Starlit kirjoitti...

Kiitos paljon! Ja kiitos itsellesi Alina! :)

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Ihan superhyviä noistarlit shine!!! Varmasti tulee menestymään tulevaisuudessa

Starlit kirjoitti...

Kiitos! Jatkamme tavoitteellista treenamista. :)

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Onnee vähän myöhään:)

Starlit kirjoitti...

Kiitos! :)

-Eve