maanantai 27. joulukuuta 2010

Kauden päättäjäiset

Starlit viettivät kauden päättäjäisiä jouluisissa tunnelmissa 20.12 Jumppalassa. Ensimmäiseksi tytöt jaettiin ryhmiin ja tehtävänä oli suunnitella tonttutanssi. Näimmekin oikein hauskoja ja kekseliäitä esityksiä. :)






Tanssien jälkeen söimme vatsamme täyteen pipareita, ja aloitimme äänestyksen. Jokainen kirjoitti lapulle Starlin, joka oli ollut kauden aikana kaikille kiva kaveri, sekä perustelut. Yli puolet joukkueen tytöistä sai ääniä, joka oli tosi mukavaa.



Leikimme tietysti myös paljon erilaisia leikkejä ja peilejä, kuten läpsyä ja polttopalloa. Tarpeeksi pelailtuamme siirryimme lahjojen jakoon. Jokainen oli tuonut mukanaan paketin, jotka jaettiin sattumanvaraisesti. Pakettien sisältä paljastuikin upeita lahjoja!


Lopuksi vielä paljastettiin kivoin kaveri -äänestyksen voittaja, sekä valkkujen valitsemat kauden tsempparit. Parhaimmaksi Starlit-kaveriksi tytöt olivat äänestäneet Sallan, onnea! Asemaryhmästä valmentajat olivat valinneet tsemppariksi Kristan ja mestaruusryhmästä Sunnan, onnea myös heille!




Tästä alkoi tyttöjen joululoma, joka jatkuu tammikuun alussa olevaan seuran omaan TuULikki-leiriin. Pian leirin jälkeen saamme tietää tulevan kevään uudet joukkuejaot, sillä nyt kaikki tytöt ovat tarpeeksi vanhoja kilpailemaan. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: