sunnuntai 25. elokuuta 2013

Glow Aluerinki 1 leirillä

 

Tapasimme Tuomiokirkolla klo 9.45 ja lähdimme kohti Kisakalliota. Saavuttuamme Kisakallioon söimme evästä ja sen jälkeen majoituimme. Saimme kerrankin yhteisen huoneen. Ensimmäinen tunti oli valitut vaikeusosat. Harjoittelimme vaaka/laakapiruettia. Seuraavaksi oli valmentajanvaihto. Sari piti puolet tunnista ja Nikhi 01 valmentaja piti toiset puolen. Meillä oli hauskaa. Seuraava tunti oli balettia. Silloin joutuivat jalat kovaan työhön. Sen jälkeen saimme vihdoin syödä päivällistä. Kuten aina, Kisakallion ruoka oli herkullista. Ennen seuraavaa tuntia oli ylimääräistä aikaa, joten menimme ulos. Seuraavalla tunnilla oli KTK-testi. Siellä oli hauskoja kordinaatiotestejä. KTK-testin jälkeen oli yhteinen loppuverkka. Päätimme, että ehdimme varmaan kaikki käydä suihkussa ennen iltapalaa, jotta ei tulisi kiire myöhemmin illalla. Päätimme järjestyksen ja lähdimme kämpille.
Katsoimme yhdessä televisiota kun yksi meistä oli suihkussa. Yhtäkkiä palohälytin alkoi soida ja pomppasimme äkkiä ylös, ja juoksimme ympäriinsä, kuin päättömät kanat. Tajuttuamme, että se oli palohälytin juoksimme ripeästi ulos, kunnes yksi meistä huusi ”TAVARAT!” ja juoksimme sisään hakemaan tavaroita.

Suihkussa oleva tyttö kurkisti ovesta ulos ja ihmetteli mitä tapahtuu. Päätimme jättää tavarat ja juoksimme vain ulos. Kohta kaikki seisoivat talon ulkopuolella, osa vain pyyhkeet päällä. Pian saimme tietää, että se oli väärä hälytys saunan liian korkeasta lämpötilasta johtuen. Sen jälkeen menimme normaalisti syömään iltapalaa, jonka jälkeen asetuimme nukkumaan.

Kännykkämme herätyskellot soivat klo 7.00. Sen jälkee puimme pitkää päälle ja lähdimme aamupalalle. Kun olimme syöneet, palasimme takaisin kämpille. Puimme harkkavaatteet, teimme nutturat ja pakkasimmme matkalaukut valmiiksi. Aino tuli kipeäksi.

Sitten lähdimme valmistautumaan ulkotreeniin. Ulkotreeneissä juoksimme lenkkiä, olimme viestejä ja pelasimme pallopeliä. Ulkotreenin jälkeen menimme harkkahalliin, sillä meillä oli perustreeni. Perustreenissä Johanna opetti meille tekniikkaa. Sitten pääsimmekin lounaalle. Aino tuli syömään lounaan. Ruoka oli tosi hyvää. Lounaan jälkeen lähdimme harkkahalliin liikkuvuustunnille. Liikkuvuustunti oli hieman rankka.

Seuraavaksi meillä oli pyörimistä. Teimme paljon piruetteja ja harjoittelimme rintakärrynpyörää. Seuraavaksi joukkueiden piti tehdä patsas leirin tapahtumista. Sitten meille tulikin kiire mennä vaihtaaan uimavaatteet ja pulahtamaan järveen. Kaikki uskalsivat mennä uimaan, vaikka vesi olikin viileää. Sen jälkeen peseydyimme ja lähdimme kohti kotia :D

Ei kommentteja: