tiistai 31. tammikuuta 2012

Starlit Glow alueringin leirillä

Starlit Glow leireili viime viikonlopun Kisakalliossa Etelä-Suomen aluerinki II -leirillä. Kouluttajina leirillä olivat Iiris Rif, Anne Niemenkari, Pauliina Vastamäki, Julia Romanjuk, Silja Ahonen ja Johanna Ahlqvist.


Ensimmäisenä päivänä lämpän jälkeen meillä oli piruetteja Siljan ja tasapainoja Iiriksen kanssa. Iiriksen tunneilla saimme katsoa mallia taitavalta demotyttö Heidiltä. Teimme erilaisia tasapainojen harjoituksia esimerkiksi kumpparin ja puolapuiden avulla.


Ennen päivällistä meillä oli vielä Julian kanssa jalkatekniikkaa ja Johannan tuomaritunti. Tuomaritunnilta saimme paljon hyviä vinkkejä ohjelmaamme, joihin keskitymme nyt treenisalilla. Herkullisen ruuan jälkeen meillä oli hyödyllinen tunti Annen kanssa, jossa teimme erilaisia liikkuvuus- ja voimaharjoitteita. Vielä ennen leirinäytöstä pääsimme temppuilemaan volttimonttuun Pauliinan johdolla.

Ensin touhuillaan...

... ja sitten rauhoitutaan.
Leirinäytös meni meidän osalta ihan hyvin, vaikka tahdit olivatkin aika lailla hukassa. Näytöksen jälkeen meillä oli vielä liikkuvuutta Siljan kanssa. Loppuverkan jälkeen menimme iltapalalle ja suihkuun. Raskaan, mutta erittäin kivan päivän jälkeen uni maistui!

Aamulla heräsimme aamupalalle ja sen jälkeen laitoimme nutturat kuntoon. Iiriksen alkulämmittelyn jälkeen jatkoimme Iiriksen hyppytunnilla. Ennen maittavaa lounasta meillä oli vielä omien valkkujen pitämä aluevalmentajan tunti.

 Lopuksi meillä oli vielä Virpin pitämä tuomaritunti, joka oli tosi hyödyllinen. Loppuverkan ja leikkien jälkeen lähdimme takaisin kohti Turkua. Kiitos hyville kouluttajille ja muille leirillä olleille joukkueille leiriseurasta!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska tuo kuva missä yksi tyttö vetää toista tyttöä, joka roikkuu rengaissa.:D Itse olin samaan aikaan kisakalliossa, mutta eri leirillä. Ootan innolla kevättä, ja uusia ohjelmia. :) Onko teidän ekat kisat 11.3. Caribiassa? Onko ohjelmat jo valmiita? :D Tsemppiä kevääseen Starlit, ja toivon, että nään teidät edes jossain kisoissa! :D

Starlit kirjoitti...

Kiitos! :) Juu, Caribia Cup 11.3 on meidän eka kisa. Ohjelmat on lähes kokonaan tyttöjen muistissa, mutta vielä ne pitäisi saada näyttämään ohjelmilta. :D Hiomista ja tarkennuksia on siis luvassa!

-Eve