sunnuntai 6. marraskuuta 2011

TUL:n piirikisat

Starlien kisakausi jatkui lauantaina 5.11 TUL:n piirikisoissa. Starlit Shine tuli hallille jo kahdeksalta laittamaan hiuksia kisakuntoon. Glow saapui paikalle puoli tuntia myöhemmin, jolloin aloitimme lämmittelemään ja kertaamaa ohjelmia. Harkkasuoritukset olivat hieman aamu-unisia, ja niiden jälkeen kertailimmekin laskuja ja tarkastimme kuvioita. Korjausten jälkeen jatkoimme hius- ja meikkioperaatiota.




Starlit Shine oli jälleen arvottu aloittamaan oman sarjansa ja tällä kertaa myös koko kisan. Valitettavasti suoritus ei ollut Shinen parasta antia, vaan ohjelmassa kävi paljon pieniä ja isoja virheitä sekä eriaikaisuutta ja epätarkkuuksia. Saimme kuitenkin kategorian 3 ja lisäksi bonuksen ryhdistä!




Myöskään Starlit Glow ei yltänyt parhaimpaansa. Eriaikuusuudet ja epätarkkuudet tekivät kokonaisuudesta sekavan. Glow sijoittui kategoriaan 5.




Starlit Shine sijoittui hopealle, joten tauon aikana mopomimmit marssivat palkintojenjakoon. Muut palkitut olivat LaTy Rósat (kategoria 2) ja NVO Felidae (kategoria 5). Paljon onnea kaikille mitalisteille! :)


8 kommenttia:

Alexa kirjoitti...

Onnittelut mitalista!

T. Alexa

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat puvut! <3

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea! ♥

Starlit kirjoitti...

Kiitos paljon kaikille! :)

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Onnea menestyksestä ja paljon tsemppiä loppukauteen kummallekin joukkueelle!

Starlit kirjoitti...

Kiitos kovasti! :)

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä huomisiin kisoihin!!

Starlit kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

-Eve