lauantai 12. marraskuuta 2011

Mitalisadetta aluemestaruuskisoissa

Tänään kilpailtiin tutussa Kupittaan kisahallissa Länsi-Suomen aluemestaruuskisat. Tuttuun tapaan Starlit Shine saapui Glowta aikaisemmin paikalle laittamaan nutturat kuntoon. Vähän ennen puoli yhdeksää alkoi kaikkien Starlien yhteinen lämppä, venyttely ja ohjelmien kertaus. Harkkasuokat menivät hieman haparoiden, mutta kokonaisuus molemmilla oli ok.

Hallille tullessa Glowt näyttävät tältä...

... ja hiusoperaation jälkeen tältä! :)



Kun harkan virheet oli korjattu siirryttiin laittamaan loput hiukset ja meikit. Avajaismarssin jälkeen meillä oli hetki aikaa katsella kisoja, sillä sarjamme alkoi vasta tauon jälkeen.




Starlit-joukosta ensimmäisenä esiintyi Starlit Shine. Kokonaisuutena suoritus oli hyvä, mutta se sisälsi aika paljon pieniä henkilökohtaisia virheitä. Parannettavaa siis vielä jäi! Olimme hyvin tyytyväisiä, kun meidät kuulutettiin kategoriaan 2!




Starlit Glow kilpaili hieman Shinen jälkeen. Tytöt juoksivat itsevarmoina ja odottavaisina matolle, ja se tunne saatiin ylläpidettyä hyvin läpi koko ohjelman. Varsinkin alku oli hyvin täsmällinen ja iloinen. Loppua kohti jalkatekniikka alkoi heikentyä ja turhia nilkkavirheitä tuli enempi. Glow sai kategorian 3, johon olimme todella tyytyväisiä!




 Jännitimme loppuun asti kisojen tuloksia ja saimme todeta, että hyvää kannattaa odottaa. ;) Starlit Shine sijoittui sijalle 1-2/10 ja Starlit Glow sijalle 3/10! Koko Starlit-poppoo marssi siis kisojen päätyttyä palkintojenjakoon. JEE! Meidän lisäksemme palkittiin LaTy:n Rósat (kat. 2), onnea!



Aluekisapäivä oli hyvin onnistunut myös muiden urheiluliittolaisten osalta, sillä kaikki seitsemänTurun Urheiluliiton mukana ollutta joukkuetta palkittiin! Paljon onnea Krysolit, Xonox, Nefrit Ixia, Nefrit Exea ja Bixbit!

6 kommenttia:

Alexa kirjoitti...

Onnittelut molemmille joukkueille upeista suorituksista ja sijoituksista!

T. Alexa

Anonyymi kirjoitti...

Jee jee! :)

Starlit kirjoitti...

Kiitos! Ja niinpä, jee jee! ;)

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä teidän musiikit on? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Glow'n musiikki taitaa olla Ville Vallaton? :)

Starlit kirjoitti...

Juu, Glown musiikki on elokuvasta Ville Vallaton. Shinen musiikki on myös elokuvamusiikkia, jonka säveltänyt Mark Knopfler. Shinen musiikki on joskus kauan sitten ollut Turun Urheiluliiton Dioriat-joukkueella, siksi en tiedä elokuvasta tarkemmin. :)

-Eve