torstai 13. lokakuuta 2011

Seurankatselmus

Tämän viikon maanantaina Starlit osallistuivat Lahjan Tyttöjen ja Turun Urheiluliiton yhteiseen seurankatselmukseen uusilla pallo-ohjelmillaan. Ohjelmat esitettiin kaksi kertaa ja tuomarit antoivat palautetta katselmuksen lopuksi.

Starlit saapuivat Caribiaan hieman kolmen jälkeen. Aikatauluun kuului lämppä, harkkasuoritus, hiustenlaitto ja eväiden syönti. Ennen ja jälkeen omien suoritusten katsottiin myös ajan salliessa muiden ohjelmia, ja upeita suorituksia onkin tulevana kisakautena luvassa! ;) Molempien joukkueiden suoritukset menivät melko hyvin, ja tuomarit kehuivatkin ohjelmia ja niiden ideoita. Luvassa on vielä suuri hiomis- ja siistimisurakka ennen kauden ekaa kisaa, Cailap Cupia.

Tytöt esiintyivät katselmuksessa uusilla kisapuvuillaan, joten kuvia ei valitettavasti haluta siitä vielä julkaista. Kuvituksena kuitenkin muutaman viikon takaisia kuvia Turun Urheiluliiton 110-vuotisjuhlanäytöksestä, jossa Starlit esittivät Ruissalo-teemaisen esityksen yhdessä 4-5-vuotiaiden Microjen kanssa. Pienten kanssa voimistelu oli vaativaa, mutta tosi hauskaa! :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana <3! :) Uskon ja toivonkin että teiltä molemmilta joukkeilta tulee jotain aivan ihanaa, niinkuin aina ennenkin, tsemppiä!!

Starlit kirjoitti...

Suuri kiitos kehuista ja tsempeistä! :)

-Eve