sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aluekisat ja alueasema

Starlien viikonloppu kuvilla höystettynä:


Aikainen herätys ja hallille! Ensin lämppä ja sitten aamuharkka. Korjattiin virheet ja aloitettiin laittamaan tyttöjä kisakuntoon. Shine oli arvottu suorittamaan jo kilpailun ensimmäisinä ja Glow melkein heti perään, joten lähes heti hiusten ja meikkien jälkeen alettiin valmistautua kisasuorituksiin.


Shinen suorituksessa näkyivät jo hyvin treeneissä hiotut kohdat, mutta valitettavasti matolla tapahtui välillä jotain aivan kummallista, mitä ei olla harjoituksissa ikinä nähty. Kategoriaksi Shinen sai kaksi. Glown suoritus parani myös viime kisoista, mutta se sisälsi pientä ylimääräistä tutinaa ja muutamia eriaikaisuuksia. Glow arvosteltiin kategoriaan neljä.


Tauon aikana järjestettiin 10-12-sarjan palkintojenjako, jossa Shine palkittiin yhdessä LaTy:n Elixin ja NVO:n Felidaen kanssa. Onnittelut molemmille!


Sunnuntaiaamu ja jälleen aikainen aamuherätys! Tällä kertaa vuorossa alueasema ja rytmisen ohjelman esitykset. 

Päivän aikana ehdittiin kilpailemisen ohella mm. ottaa kuvia...

 ... leikkiä ja katsoa ohjelmia...



... treenata keskittyneesti...


... ja tietysti kannustaa joukkuekavereita!



Starlit suorittivat upeasti ja varmasti ohjelmansa, eivätkä pikku mokat haittaneet kokonaisuutta. Oli mukava suorittaa välillä ilman niin suurta jännitystä ja tytöillä oli jo hieman vapautuneempaa ilmaisuakin. :)







Kaikki palkittiin esityksen päätyttyä mitaleilla. Kun kaikki Starlit olivat esiintyneet ja kaverit kannustaneet toisensa huippusuorituksiin, lähtivät tytsyt kotiin lepäilemään vauhdikkaan viikonlopun jälkeen.






Seuraavaksi Starlit Glow ja Starlit Shine kilpailevat TUL:n piirikisoissa. Sitä ennen tiukkaa treeniä ja ehkä päivä lomaakin pääsiäisen kunniaksi. Lomailut kuitenkin kuitataan tulossa olevalla leiripäivällä. Tsemppiä kaikille treenaamiseen!

8 kommenttia:

Starleista pitävä tyttö kirjoitti...

Niin ja mitä pitää osata, jos haluaa tulla starleihin? :)

Janina kirjoitti...

onko se haastepostaus osa 2 tullu jo ku en löytänyt sitä mistään ja koska ne kuvat tulee ku otettiin kännyköistä ja kaikkee?! <3

Starlit kirjoitti...

Ei tarvitse osata mitään tiettyjä liikkeitä vaan riittää, että voimistelulliset taidot ovat lähellä muun joukkueen tasoa ja että on innokas oppimaan uutta. :) Rohkeasti mukaan vaan kokeilemaan!

Ei ole tullut vielä. Paljon terkkuja sulle Janina!

-Eve

Janina kirjoitti...

ok. Sinne myös terkkuja<333

Anonyymi kirjoitti...

Lainaattekste nois rytmisen kisois pukuja muiltakin joukkueilt ?? Entä onks tos kuvas mis on valko vaaleenpuna pukunen tähti pukunen ja vihree pukunen (vihreessä puvussa jtn säteitä) nii jostain toisest joukkueest se vihree pukunen tyttö
??

Starlit kirjoitti...

Tytöt saavat itse päättää, minkä puvun asemalle laittavat. Tytöt tykkäävät kysyä voimistelijakavereiltaan, jos saisivat lainaksi näiden vanhoja pukuja. Osa tytöistä myös ostaa uuden puvun rytmisen kisoja varten. Valmentajat eivät osallistu pukujen hankitaan tai valitsemiseen.

Kuvissa on pelkästään Starleissa voimistelevia tyttöjä.

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kiva tuo puku juttu ;)

Starlit kirjoitti...

Jep - kivoja erilaisia pukuja ja arvienkin on helpompi arvioida, kun tytöt erottaa toisistaan selvästi. :)

-Eve