sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Caribia Cup & TUL:n piirikisat

Starlit ovat viettäneet kaksi viimeistä viikonloppua kisojen parissa. Oman seuran järjestämä Caribia Cup oli viime viikolla, joka oli monelle Starlille ensimmäinen "oikea" kisa. Se näkyi suurena jännityksenä, eriaikaisuutena ja muina henkilökohtaisilla mokilla. Starlit Glow sijoittui Caribiassa kategoriaan 7 ja Starlit Shine kategoriaan 5. Parannettavaa jäi siis hurjasti, ja onneksi parannusta tapahtuikin tänään molemmilla porukoilla TUL:n piirikisoissa.

Tulimme halille klo 8.15 ja aloitimme kaikki yhteiseillä lämpällä. Nyt mukana oli myös kilpasarjassa kilpaileva Starlit Sparkle. Harkkasuoritukset menivät vähän aamu-unisesti ja löysästi, mutta kokonaisuus oli kuitenkin ok. Sen jälkeen alkoikin 20 tytön hius- ja meikkitouhut sekä eväiden syönti.

Ensimmäisenä Starlit-poppoosta kisavuorossa oli Starlit Sparkle. Lähes kaikki Sparklen tytöistä ovat aloittanut voimisteluharrastuksen vasta tämän vuoden tammikuussa, ja jännitys olikin kova. Tytöt tekivät kuitenkin ehkäpä parhaimman suorituksen ikinä! :) Tuloksena oli kategoria E.

Starlit Glow ja Starlit Shine kilpailivat peräkkäin. Glown suoritus parani viime viikosta, vaikkakin muutamat liikkeet ovat vielä hionnan tarpeessa. Tuloksena oli kategoria 6.







 Starlit Shinen suoritus oli paikoitellen jo siistimpi ja täsmällisempi kuin Caribiassa, sekä vartalot olivat paljon virtaavempia kuin viimeksi. Harmiksemme suoritukseen mahtui paljon isoja henkilökohtaisia virheitä, kuten kaatumisia, horjumisia ja unohtamisia. Olimmekin todella tyytyväisiä, kun meidät kuulutettiin kategoriaan 3. Starlit Shine palkittiin kolmen parhaan joukossa kisojen lopuksi. Muut palkitut olivat LaTy Rósat ja TuJy Kolibrit, onnea molemmille!



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti Onnea! :)koko starlit-porukalle!

Starlit kirjoitti...

Kiitos kovasti! :)

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko videota?

Starlit kirjoitti...

Voidaan laittaa videoita suorituksista, kun vaan ehditään. Ehkäpä aluekisojen jälkeen, kun on vähän taukoa kisoista. :)

- Eve